diary.

Fredagsfeeling i studion

Fredagsfeeling i studion

Jag har varit på riktigt fredagshumör i studion idag. Jag har fotograferat två bebisar, en femmånaders och en halvårsbebis med en tvårig storebror, kunder har kommit och hämtat leveranser och jag har haft bildvisningar. Det är jättekul att fler föräldrar med bebisar som är lite större har börjat komma till mig. 😍 Så om man missar nyföddfotograferingen (det vill säga fotografering under de första 2 veckorna) så kan man alltid komma tillbaka när bebisen kan ligga på mage och hålla upp huvudet eller när bebisen kan sitta själv utan stöd.

Jag är också glad för jag har fått spridningstillstånd att visa klipp vi har filmat med drönaren, så nu är nästa video som kommer på måndag godkänd. Om man filmar eller fotar med en drönare i Sverige så måste man söka tillstånd för att visa materialet sedan, så man inte råkar sprida hemlig information om Sverige till andra länder. Så då får man tillstånd ur ”totalförsvarssynpunkt” att sprida informationen. Det låter alltid så sjukt allvarligt tycker jag (vilket det kanske är). Hur som helst, det gjorde mig glad för vi har filmat en gravidfotografering för några dagar sedan och den videon kommer bli så himla fin. David, min sambo, fick vara med och flyga drönaren. Både klippen och bilderna blev jättebra, så jag ser fram emot att visa den på måndag.

Nu ska jag städa iordning här efter sista fotograferingen (det blir alltid så stökigt när man fotar barn som kan gå haha) och sedan åka och handla fredagsmyset. Hoppas ni alla får en fin helg!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

En blomma jag fick av en gullig kund. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås