diary.

Hej från studion

Hej från studion

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Hej mina vänner! Här får ni ett snabbt onsdagsinlägg. Som ni ser på bilden ovanför så har jag precis fotograferat färdigt en ettårsfotografering. Jag fotograferade Leia när hon var nyfödd också, och det känns verkligen som igår. 😭 Det är inte klokt vad fort tiden går. Och som ni kanske också ser, är studion kaos nu haha. Det blir alltid så när bebisarna kan krypa och gå, det blir svettigt för både fotografen och för föräldrarna. Men det blev så fina bilder.

Idag har jag förutom denna fotograferingen även en gravidfotografering. Jag är så glad för det verkar bli soligt med is och om vi har tur ligger det kvar lite snö från det stora snöfallet igår. Det är inte så ofta man får sol och snö på sina bilder i Göteborg, så det vore ju superfint!

Jag håller på att installera om min stationära dator nu mellan fotograferingarna. Den har varit på lagning och jag kan inte fatta att jag har jobbat på min lilla laptop de senaste månaderna. Det är så skönt att ha en stor skärm igen. Speciellt när de på Macforum sa att de hade installerat om datorn och det var inget fel på den… kul… då hade vi alltså kunnat installera om den en gång till själva hemma och så hade jag inte behövt lämna in den. Jag hatar verkligen att lämna in saker på lagning (även om det är ju bäst såklart). Så nu tänker vi inte mer på det. Jag är glad att den är tillbaka iallafall, och jag håller på att ladda ner Final Cut Pro och Photoshop och ställer in mailen, och ordnar alla program som jag jobbar i. Hoppas ni också har en fin onsdag!

För övrigt, om ni inte har sett min senaste youtubevideo som kom ut i måndags så finns den här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås