diary.

Vecka 44

Vecka 44

Oj, nu var det dags för en ny veckouppdatering och inte mycket har hänt sedan den sista. Denna veckan har varit så himla stressig på mitt socionomjobb, så jag har verkligen tagit det lugnt på min lediga tid. Som ni vet, är ju bloggen det första jag får prioritera bort när det är mycket, och det är synd för det är ju så roligt. Jag vill bara understryka att jag tycker mitt socionomjobb är jätteroligt och bra, MEN ibland kan man inte riktigt styra över vad som händer i en vecka och saker prioriterar sig själva. Hur som helst, nu kikar vi på vecka 44!

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgJag har njutit av det allra sista av guldhösten. Göteborg kan ju vara så himla vackert. :’)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Detta är en bild som vanligtvist inte går igenom min blogg-kontroll-standard, för jag tycker verkligen inte den gör tavlorna rättvisa haha. Men det var sent, och de här inläggen är ju till för att visa glimtar, inte vara perfekta. ;) Jag har helt enkelt haft tomeverkstad i studion! Massor med fina fotoböcker och tavlor och paketeras och levereras till kunder. Jag blir så glad att mina bilder hänger på väggarna i fler och fler hem. Det är så coolt och jag tycker ju verkligen att bilder är till för att levas med, inte ligga och skräpa på någon gammal hårddisk. Så detta gör mig så glad. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

En sak jag inte fattar, är hur folk får ordning på sina ekollon!? Jag vill ju jättegärna ha ett ekblad som växer i studion, men det blir bara mögligt, äckligt eller torrt. Ge mig gärna hjälp i kommentarerna.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Till sist, den första köldknäppen kom! Ursäkta att detta är lite som en väderleksrapport, men ni märker ju hur väderpåverkad jag är. Och jag ser så mycket fram emot frostiga och snöiga gravidbilder, så blev så glad av detta. Jag har redan slarvat bort ett par vantar i år, och är inne på mitt andra par (måste använda enligt hudläkaren). Och denna halsduk är en life-saver. Som en stor filt att svepa kring sig.

Tankar, funderingar och tips

» Vi har köpt biljetter till Magiska vidunder och jag är såå peppad!

» Att sitta i en bil tillsammans med en bästis och sjunga med till bra musik på högsta volym är verkligen härligt :’)

» Nu kanske jag sticker ut hakan lite, men jag blir så otroligt arg när jag läser om barnmorskan som inte ville göra aborter och sedan stämmer arbetsplatsen för hon inte fick jobb där. Jag tycker det är så bra att Tingsrätten dömde att sjukhuset hade gjort rätt. Tänker er själva, att behöva vara i en så jobbig situation att man vill eller behöver göra en abort, och så kommer sjukhuspersonalen och lägger in sina EGNA värderingar och DÖMER en!? Jag tycker verkligen inte man ska arbeta inom sjukvård då. Har man sådana åsikter kan man ha det i sitt eget hem, inte lägga skuld på människor som gör tuffa livsval och har en helt egen rätt att bestämma över sina kroppar och sina egna liv. Och det här är sådant som borde vara självklart. Sjukt att det ens behöver diskuteras.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås