Nyföddfotografering Alingsås

Tiden med en nyfödd bebis kan vara omtumlande, mysig och alldeles underbar. Oavsett så kommer den att gå otroligt fort och din bebis kommer att växa och ändras i sitt utseende snabbt. Med professionell nyföddfotografering i studion minns du för alltid hur den första tiden med din älskling var.

nyföddfotografering Alingsås fotograf maria ekblad

Professionell nyföddfotografering i studion i Alingsås

Utbildning inom säkerhet och posering

Du kommer att vilja minnas den första tiden med din bebis med mer än bara mobilbilder. Det går så otroligt fort och för att skapa minnen från den första tiden för er som familj så är nyföddfotografering i studion perfekt. Hos mig är er bebis i säkra händer då jag har gått flera utbildningar inom säkerhet och posering av världens främsta nyföddfotografer, och har fotograferat hundratals nyfödda bebisar i 7 år.

nyföddfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio

En studio med allt man behöver

I min studiopå Svetagatan i Alingsås har jag allt man behöver för nyföddfotografering, med flera olika bakgrunder och massor med filtar, mössor och hårband i olika färger. Under fotograferingen tar vi både enskilda porträtt på er bebis, familjebilder på er tillsammans och även syskonbilder ifall ni önskar det.

Er nyföddfotografering i Alingsås

Boka under graviditeten

För att kunna garantera en tid för er nyföddfotografering är det bäst att ni bokar tidigt. Hör av er och berätta om er och ert bf-datum och så bokar vi en preliminär tid och om bebisen är tidig eller sen flyttar vi den då jag håller olika luckor för er fotografering. Det går att höra av sig efter bebisen är född om man vill chansa och se om det finns tider kvar, men tiderna är ofta uppbokade några veckor i förväg.

Det är bäst att fota under de första 2-3 veckorna för att få mycket sovande bilder och klassiska nyföddbilder. Men det går även ta fina bilder när bebisen är 1-2 månader, fast då kan man få räkna med mer vakna bilder och att bebisen är lite större. Oavsett så kommer det att bli underbara minnen på er bebis och första tid tillsammans som familj.

Högupplösta digitala bilder och printade produkter – det bästa av två världar

Efter fotograferingen har vi ett personligt beställningsmöte med bildvisning i studion, där vi går igenom alla 30 bilderna från galleriet. Ni kommer ha möjlighet att köpa vackra inramade tavlor, konstplattor, och köpa högupplösta bilder digitalt. Jag finns med under processen och hjälper er att välja ut vad som passar bäst till väggarna i ert hem!

Färdig konst till ert hem

För att era bilder inte bli bortglömda en gammal hårddisk så erbjuder jag flera olika sorters inramade tavlor. Ni behöver inte tänka på att beställa printar eller ordna ramar, utan er leverans kommer färdig att hängas på väggen.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

 

Nyföddfotografering i Alingsås

PAKETET INNEHÅLLER:

Nyföddfotografering i min studio i Alingsås cirka 2,5 timmar
Enskilda porträtt på er nyfödda bebis
Valfritt tillval av familjebilder och syskonbilder
Lån av all min rekvisita i studion
Redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
Personligt beställningsmöte med bildvisning

1500 kronor

Digitala bilder och produkter köps sedan separat på bildvisningen. Jag erbjuder små inramningar från 650 kronor, förstoringar till väggen från 1500 kronor, och paket med digitala bilder från 3500 kronor (för 5 högupplösta bilder). Ni har även möjlighet att få rabatt på paketen med digitala bilder vid köp av tavlor till väggen. Ni får fullständig prislista mailad till er vid er bokningsförfrågan.

 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i Alingsås

”Kan varmt rekommendera nyföddfotografering med Maria.
Superproffsig, lugn och säker med bebisar och bilderna blev magiska.”
– Paula Backås

Boka er nyföddfotografering

Då jag är föräldraledig på deltid kommer jag att fotografera nyfödda igen från och med januari 2023. Varmt välkomna med er förfrågan!

  Ditt för- och efternamn:

  Ditt mobilnummer:

  Din epost:

  Önskat datum för fotografering (endast vardagar finns tillgängliga):

  Ditt meddelande:

  BF-datum:

  Hur hittade du mig?

  FacebookInstagramGoogleRekommendation

  Bokningsvillkor

  Jag har läst och godkänner bokningsvillkoren för fotograferingen
  Ja jag har läst och godkänner bokningsvillkoren!

  Vill du vara med i min maillista för kunder?

  Jag spammar inte, utan skickar bland annat roliga fototips för nybörjare, berättar om fina fotoplatser i Göteborg att besöka och tipsar om hur man kan använder sina bilder på fina sätt!
  Ja, jag vill vara med på maillistan!

   

  Menu