diary.

3 anledningar att boka nyföddfotografering redan under graviditeten

3 anledningar att boka nyföddfotografering redan under graviditeten

Jag får många förfrågningar om nyföddfotografering när bebisen redan är född. De finns flera fördelar med att boka redan under graviditeten och här är de tre av dem:

Man säkrar en tid

Många nyföddfotografer är uppbokade flera veckor i förväg, och även om det ibland kan finnas luckor så kan det vara svårt att få en tid när bebisen redan är född. Så för att helt säkert få en tid under de första 14 dagarna som passar bäst för nyföddposering, boka redan under graviditeten.

Man kan planera samtidigt som man inreder

Alla är ju olika, men för de som inreder barnrum och boar mycket under graviditeten, så är det perfekt att ha en nyföddtid redan bokad. De flesta av mina kunder köper inramade tavlor från sin nyföddfotografering och då kan man börja tänka kring ramar och färger redan när man boar, och har gott om tid att sätta sig in i de olika produkterna som finns att välja mellan.

När bebisen har kommit kan man bara slappna av

Istället för att hålla på och maila och bestämma tider kan man snabbt och enkelt meddela att bebisen har kommit, och sedan mysa hemma i några dagar tills det är dags för ens fotografering.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås