NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

5 sätt att använda bilder från fotograferingen på kalas

5 sätt att använda bilder från fotograferingen på kalas

Det kan ju lätt bli så att man inte vet vad man ska hitta på med bilderna efter en bebisfotografering och de blir liggande på datorn eller mobilen. Men, vid möhippor, ettårskalas eller dop kan man göra mycket fint med bilderna från er fotografering, och här kommer 5 tips för att få ett finare barnkalas med hjälp av sina bilder.

Nu är det ju lite speciella tider såklart, men det kommer ju komma en tid då vi kan ha kalas igen, eller så kan man använda tipsen på ett härligt utekalas i sommarsolen.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Inbjudningskort

Att använda bilderna på inbjudningskort är ju perfekt. Alla blir extra glada av en personlig hälsning, och det blir en kul grej redan innan kalaset.

Skyltar vid sittplatser och godispåsar
Om du har ett sådant kalas där det finns sittplatser eller fiskedamm kan det ju vara extra kul med bilder. Barn kan ju inte läsa och då kan man printa ut små skyltar med bilder på alla istället för att skriva namnen på. Superkul så kan även de små veta att de har hittat rätt!

smash the cake fotograf göteborg

Information om gästerna

Om ni är riktigt kreativa kan man skriva ihop ett häfte med information om gästerna, precis som på bröllop, och då även använda er av bilder för att beskriva dem!

fotografmariaekblad syskonbilder Göteborg

Bild på tårtan

Beroende på vad man vill ha för stil på kalaset så kan man ju även ha ett foto på tårtan om man vill. Det blir också personligt och fint!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Bilder vid tipspromenad

Om ni väljer att ha tipspromenad på kalaset kan man också använda sig av en tillhörande bild vid varje fråga, istället för bara text.

nyföddfotograf göteborg bebisbilder fotograf Maria Ekblad

Tackkort

Till sist, om ni skickar ut tackkort så är detta också ett perfekt sätt att använda era bilder! 😍

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad