diary.

Årsammanfattning 2015 » Augusti – December

Årsammanfattning 2015 » Augusti – December

Andra halvan av 2015 var verkligen händelserik, med resor, utbildningar och jag öppnade min egen studio. Det har varit fantastiskt roligt men också väldigt mycket jobb. Jag märker att jag inte alls har lika mycket bilder från detta halvåret vilket jag tycker är synd. Dels för jag har inte hunnit fota för min egen skull, men också mindre bilder på mig för jag har haft väldigt mycket problem med eksem i ansiktet och då har det inte känns så roligt att vara med på bild. Men det får bli bättre i år!

Jag är superglad och stolt över mig själv och det jag har fotograferat till mina kunder och till det privata fotoalbumet. Jag tycker verkligen det syns att jag har hittat mig själv och min bildstil. Här kommer augusti-december. ♡

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekbladgravidfotografering i Göteborg nyföddfotograf maria ekbladNyföddfotografGoteborg Maria EkbladNyföddfotograf GöteborgNyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

Augusti

I augusti blev det ju äntligen sommarvarmt. Jag bytte socionomjobb och var superglad för det. Jag badade med David i iskalla sjöar och plockade så mycket blåbär jag orkade. Jag tog tåget upp till Stockholm och gick en workshop i gravidfotografering med Emelie Ohlsson. Jag köpte ny rekvisita till mina gravid- och nyföddfotograferingar och var andrefotograf på två superfina bröllop.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

September

September var en fullspäckad månad. Vi åkte till Kroatien och Berlin med våra kompisar, jag fotade nyfödda så mycket jag bara hann och i september så åkte jag ner till Gabriella på Soutine Photography och gick en utbildning i nyföddfotografering med grymma Kelly Brown från Australien. I övrigt var jag väldigt trött, för det tar så mycket på krafterna att byta jobb med nya intryck och människor. :)

Nyföddfotograf Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf i Göteborg Fotograf Maria EkbladFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i GöteborgNyfoddfotograf i Goteborg

Oktober

Oktober var en av de häftigaste månaderna på hela året för då åkte jag på fotokurs i bröllopsfotografering på Santorini med Emelie Ohlsson. Det var en underbar resa, dels för alla fantastiska fotoplatser (jag har fortfarande inte redigerat alla bilder därifrån) men också för jag träffade så fina människor. I april ska jag till Båstad för steg två i denna kursen och jag är så glad för att få träffa flera av dem igen. :D

En annan superstor grej som hände var att jag skrev på kontrakt för min alldeles egens studio. Så himla stort steg och jag var så sjukt glad. Det var mycket jobb som skulle göras, måla och spackla och flytta in och jag jobbade som en tok varenda helg. En väldigt glad tok. :’)

Nyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladNyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studioNyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studioNyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad studio

November

I november arbetade jag också supermycket med att studion skulle komma iordning och jag fotade massor med små underbara bebisar. Jag öppnade studion och började fotografera i den, även om det fortfarande finns mycket som behöver ordnas. Glad och trött är väl hur jag bäst beskriver denna månaden.

Nyföddfotograf Maria Ekblad GöteborgNyföddfotograf Maria Ekblad Göteborg

December

December är min sämst dokumenterade månad, då jag har fotat massor till kunder men inte så mycket för egen del. Jag hade en underbar gravidfotografering i decemberljuset och firade min 25årsdag. Julledigheten kom när en behövdes som bäst, och nu har vi firat in det nya året. Ett av mina nyårslöften är att fota mer för min egen skull och blogga mer, för jag ångrar faktiskt att jag inte har fler bilder från denna hösten, även om jag har skapat massor med fina bilder till mina kunder.

4 svar

  1. Wow! Vilka vackra foton du har tagit! Blir inspirerad av hur mycket du har hunnit med under året. Väldigt spännande att följa din resa (har precis hittat hit). Att blogga mer (om kommunikation och entreprenörskap) är även mitt mission för 2016. Det tar en massa tid, men är också värt mödan. Lycka till inför 2016! Allt gott, Lina.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås