diary.

Augusti genom mobilen

Augusti genom mobilen

Nu är det dags att kolla på Augusti genom mobilen! Sista sommarmånaden, och det känns redan som långt borta tycker jag haha.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I slutet på vår semester var det regnigt och kallt, så vi passade på att göra något vi älskar men inte gjort på SÅ länge, nämligen bio! Vi såg Old, och var kanske inte så imponerade men bara att kunna gå på bio, se film på en stor skärm och äta popcorn kändes ju som en upplevelse i sig. Många som pratar om att bio kommer att dö ut men det är verkligen något annat än att se på film hemma.

Göteborg fotograf

Sen kom det en varm dag, och jag och mamma hängde på deras brygga. Skickade denna som bevis till David för att visa att jag hade badat, fast det blev mycket kallare i vattnet.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vi foodorade hem thaimat en dag, och fick någon annans beställning. Tack för vårrullarna och drickan Nicholas, och förlåt för vi åt din mat!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sen var det dags att börja jobba igen, och även om det alltid är motigt att sluta med semester, så blev jag direkt glad när jag kom till studion. Här är mitten på en nyföddfotografering, med matpaus för bebisen! Jag använder alltid min vita fluffiga fäll, rekvisita så som skålar och byttor (som man ser längst bak i bild) och fotar även på min stora dyna (bean bagen) där en filt blir som bakgrundsfärgen. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering

Och på tal om nyföddfotografering var det här en bild jag tog på baksidan av kameran och skickade till en fotografkompis för jag var så himla glad efter denna nyföddfotograferingen. Vi brukar ofta skicka sneak peaks till varandra när det har blivit riktigt fint, eller diskutera vad man är extra nöjd med från en fotografering! Ni kommer att få se massor med fint från denna fotograferingen framöver.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vår katt Casper har haft en tuff tid, då han har jamat och skrikit otroligt mycket, framförallt på nätterna. En dag kom jag bara på att vi hade råkat städa undan alla kattleksaer när vi körde robotdammsugaren och han måste vara så otroligt uttråkad. Så jag tog fram alla leksaker och slängde dem på hans favoritmatta, och efter det lekte han hela natten och sedan har leken fortsatt haha. Stackars katt! Nu är han så mycket mer nöjd och harmonisk. Gulligt att leksaker är så viktigt för en åttaårig katt. ❤️

bebisbilder fotograf Göteborg

Och sen till sist hade vi en regnbåge innan ett ösregn. Jag vet att jag gör folk galna men det här är min blogg, men jag har verkligen gillat att det blir lite svalare. Jag vet inte vad som är med mig i år, men jag vill ha stickade tröjor och är redo för höst nu, så är inte alls sugen på den här sensommarvärmen. Men det kommer ju, så behöver knappast klaga. Det var augusti det!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås