diary.

Behind the scenes nyföddfotografering

Behind the scenes nyföddfotografering

I helgen har jag haft en nyföddfotografering som var väldigt speciell för mig. Min sambos bror och hans fästmö har fått en liten bebis och vi har alla väntat så på henne. Nu är hon äntligen här och i lördags sågs vi alla i min studio och jag fotograferade henne. Jag har alltid tyckt så mycket om att träffa mina kusiner och när vi var små lekte vi massor, badade, plockade blåbär, kurragömma, dockor, klädde ut oss och var påskkärringar. Det är så fint att vi ska få se henne växa upp och i framtiden kanske jag och min sambo också har några barn som hon leker med.

Här ser ni behind the scenes som jag filmade under fotograferingen. Man kan se att filtarna fladdrar av värmefläktarna haha. Jag har alltid varmt i studion så bebisarna lättare sover. Som ni ser är jag alltid lugn och noggrann när jag poserar bebisarna och jag gör allt för att de ska känna sig lugna och trygga.

6 svar

    1. Kul! Jag har massor med mer videos planerade. Ja det är verkligen världens bästa jobb. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås