diary.

Den hemliga VIP-klubben

Den hemliga VIP-klubben

Ända sedan min hemsida blev hackad i vår så har Facebook och Instagram har bannat min hemsida, och trots att jag har anmält det cirka hundra gånger så verkar det inte som de bryr sig eller tänker ändra på det. Det har gjort att har jag tänkt mer och mer på att det faktiskt är ett företag bakom dessa sociala medier. Det är med andra ord andra personer som bestämmer om vi kan nå varandra, algoritmer som tar fram om inlägg ska nå oss och det kan faktiskt ändras vilken dag som helst. 🤷🏼‍♀️

fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg

Därför har jag satsat mer och mer på mina två maillistor i år, så att vi kan hålla kontakten utan att en tredje part är inblandad som bestämmer om vi når varandra eller inte. 😊 Jag har en maillista för mina kunder och de som är intresserade av att boka fotografering hos mig, och en för fotografer. I maillistan till mina kunder har jag jobbat ännu mer med att ta fram bra innehåll, värdefulla tips och roliga saker till er, och det är också på mailen som alla mina nyheter i företaget släpps först. Hittills har jag bland annat skickat:

💘 Min guide till hur man framkallar sina bilder på bästa sätt
💘 En ljuvlig plats att besöka mitt i Göteborg i maj ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘 Min berättelse kring hur jag blev fotograf ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💘 Mina bästa fototips för att ta bättre bilder med telefonen
💘 En stor lista över perfekta saker att göra med era barn i sommar

Jag har massor med mer spännande mail att skicka ut, så missa inte detta. Hittills är över 100 personer kunder med och det känns lite som vår hemliga VIP-klubb. 😉 Ni kan gå med på länken nedanför! Jag spammar verkligen inte, utan skickar bara med jämna mellanrum.

  Ditt för- och efternamn:

  Din epost:

  Maillista för kunderMaillista för fotografer

  Vad heter Sveriges huvudstad? (För att bevisa du inte är en robot)

  yours truly

  I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

  barnfotografering i alingsås