diary.

Drömmar och mål

Drömmar och mål

Jag lyssnade på en podcast häromdagen och där pratade de om hur viktigt det är att våga uttala sina drömmar och mål för att då är det lättare att man faktiskt tar tag i det som behöver göras och att de därmed blir av. Därför tänkte jag berätta för er vad mina drömmar och mål just nu är. Mycket gäller fotograferingen, men även en del personliga mål. Vissa av sakerna är ju verkligen drömmar, och jag förväntar mig inte att vissa saker ska hända imorgon eller snart. Och andra kanske är lite närmare i tiden.

Jag har som mål att:
· Ha en egen dagsljusstudio. Vad härligt det skulle vara att ha ett ställe med stora fönster med bra ljus att göra mina nyföddfotograferingar på. Då skulle jag även kunna ha all min rekvisita och mina fotosaker samlade på en plats. Åh det skulle vara så roligt.

· Gå ner i tid på mitt andra jobb och få mer balans mellan jobben. Det skulle vara så värt att ha en vardag varje vecka till att jobba med fotograferandet. Just nu passar det inte riktigt i min situation, men kanske någon gång, förr eller senare.

· Bli riktigt bra på yoga. Jag vill bli stark, vig, och motverka att jag sitter som en ostkrok framför datorn hela tiden.

· Att någon gång köpa ett fint hus tillsammans med David. Gärna någonstans där våra katter kan gå ut utan att bli överkörda och nära till en sjö. Nära skog och natur men samtidigt inte för icke-centralt. Det kommer nog inte hända på flera år, men när det blir dags tror jag det kommer bli fantastiskt. ♡

· Fotografera bröllop i Japan och flera andra vackra ställen. Men eftersom jag har bott i Japan en sommar så vet jag massor med fina platser där jag skulle vilja fotografera på. Island skulle också vara så häftigt. Och jättemånga andra länder.

· Köpa ett Canon 85mm 1,2. Okej jag var tvungen att slänga in ett materiellt mål också haha. Det objektivet verkar fantastiskt och jag tror det skulle göra min kameraväska komplett. ;)

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

13 svar

    1. Ja precis. Jag tror det är mycket större chans att bli av om man konkretiserar det. Plus då kan man gå tillbaka, och se att man är ”framme”. ☺️

    1. Haha, det är inget jag är än. Det tar ju ett tag! Men sakta men säkert, tänker jag. :D

  1. Jag måste nog göra samma sak! Men jag är lite rädd för att bli besviken om jag inte lyckas uppnå nått av målen, så jag måste bortse från min rädsla först… :)

    1. Jag tänker att man får vara snäll mot sig själv. Vissa av de här målen är otroligt långsiktiga och kanske därför är mer en dröm. Så om det händer om 1 eller 25 år eller inte alls får jag väl se. Men jag tror det är bra att ha små mål också, som man kan känna sig glad över ha gått i uppfyllelse. Och ha med sig att ibland lyckas man ju inte med allt. Det är okej det med för då har du säkert gjort något annat bra. ♡

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås