diary.

Egenföretagandet och så

Egenföretagandet och så

Nu har jag snart arbetat som forograf i 4 år. Jag började ju med bröllop och sedan gick det över i gravid- och nyföddfotografering. Precis som många andra så började jag med detta för det var ett sätt att arbeta med min stora passion. Men ju längre tiden går desto mer tycker jag det är spännande med de andra delarna i företagandet.

Okej, bokföringen kanske inte är det bästa jag vet, men siffrorna börjar bli roligare och roligare. Det är så otroligt spännande att se företaget växa, att följa upp hur saker går och fundera över nästa steg. I början var det ju bara att hugga i och sätta igång men nu har jag noga uträknade kostnader, arbetstider och planerar framåt hela tiden. Och jag tycker det är så roligt för det går ju att göra vad man vill. Förra året hade jag min podcast Fotopodden, jag har en fotokurs för föräldralediga och just nu brinner jag verkligen för mina fotograferingar och fokuserar på dem. Jag tror min vanligaste tanke är hur jag ska fortsätta balansera företaget och mitt socionomjobb på bästa sätt (eller köra heltid någon gång). Det ska bli så spännande att se vart det här leder och var jag är om 1, 5 och 10 år.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Så himla roligt att ni gör det möjligt för mig att göra det här och hänger med på resan. Jag är så tacksam för det här är verkligen världens bästa jobb.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås