diary.

Första veckan som heltidsfotograf i studion

Första veckan som heltidsfotograf i studion

Just nu håller vi båda på och avrundar arbetsdagen här hemma. Min kille jobbar hemma i coronatider, och jag har varit i studion större delen av dagen och printat, men sedan spelat in avsnitt till min podcast Fotopodden . Detta har ju varit första veckan som heltidfotograf för mig och det har varit så himla underbart. Jag älskar att jag har haft så mycket tid och fått så mycket gjort. Speciellt nu när julruschen har börjat.

Måndag och tisdag hade jag julfotograferingar för mina återkommande kunder. Jag började ju med att maila ut till min maillista till de som tidigare hade varit hos mig, och tiderna bokades upp direkt. Sedan har jag haft bebisfotograferingar under veckan också, och väldigt många bildvisningar. Det är väldigt mycket som ska göras nästa vecka, och jag jobbar på att få klart alla kunder leveranser så fort som möjligt nu i december. Därför har det varit underbart att kunna tänka ”jag gör det där imorgon” istället för ”NÄR ska jag göra detta!?”. Det känns som det verkligen var dags för mig att ta det här steget, och jag ser verkligen fram emot mer sådana här veckor. Nu är det dags för tacos, tvspel och träff över zoom med bästisar i helgen!

nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås