diary.

Hur det gick med mina mål inför 2016

Hur det gick med mina mål inför 2016

Nu är det dags att utvärdera mina mål som jag hade inför 2016. Vissa mål har  verkligen gått över förväntan och andra har det blivit sådär med.

I början av förra året skrev jag att jag under 2016 ville…

+ Fotografera massor med nyfödda, gravida och bröllop. Jag hade som hemligt mål att jag ville ha minst 24 bokade fotograferingar, och jag hade det dubbla (och då jobbade jag ändå heltid som socionom under början delen av året). Så där gick det över förväntan. :D

+ Lära mig taco pose. Den posen har jag lärt mig, även om inte alla bebisar kan göra den. Här är lilla Tara i en perfekt liten taco/womb pose.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

 + Låta luggen växa ut (igen). Jag spontanklippte ju en lugg i november 2015 och nu är den nästan utväxt. Jag har haft luggen uppsatt större delen av året och den 4e har jag klipptid för att smootha in den i resten av håret.

+ Fortsätta vara snäll mot mig själv. Jag tycker ändå jag har varit bra på det i år. Följt magkänslan och fokuserat på vad jag vill. Men jag kan alltid bli bättre på det här. :)

– Få 1000 gillare på min facebooksida. Jag hade ju det som ett lite löjligt mål, men nådde bara fram till 780. Ni får gärna gå in och gilla sidan här. :D

Fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

– Filma och fota mer behind the scenes. Det här är fortfarande något jag vill göra mer av. Men med Instagram Stories har jag blivit lite bättre på det. Och här är en bild från en gravidfotografering i Göteborg i höstas. :)

– Sluta slarva med mina eksemmediciner. Jag är väl fortfarande inte så bra på att vara snäll mot huden, mvh duschgalningen.

– Fota mer för min egen skull. Detta har fortfarande inte riktigt blivit av. Jag har blivit duktigare på att ta vardagsbilder till mitt privata fotoalbum, men jag har inte varit ute och fotat natur eller macro på länge. Men kanske om det kommer lite frost snart!

+ Ta över förstahandskontraktet i studion. Det var nog inte ett mål jag skrev ut, men jag hyrde min studio i andra hand ett år, och i augusti skrev vi på papper om överflytt av förstahandskontraktet. Så skönt, för nu har jag verkligen kunnat ”bo in mig” och göra den till bara min.

Jag tycker ändå många mål har gått bra. Jag följer inte dem slaviskt, men jag tror på att det är bra att skriva ner och tänka ut vad man vill sträva mot. Så jag är nöjd. Om några dagar kommer mina mål inför nästa år. De har samma riktning fast ändå lite annorlunda. :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås