NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Juni genom bilder

Nu är juni månad slut (herregud vad fort det går) och jag tänkte vi skulle kika på hur den har sett ut genom mobilen, och lite blandade kameror. ☺

Min David fyllde ju år i maj, men på grund av pandemi och att man behöver boka om allt vid minsta lilla grej, så hade vi hans lilla födelsedagsfirande med familjen i början av juni istället.

Firandet bestod av tårta, häng utomhus utomhus, sol och sedan ett besök i slottsskogen till brorsdöttrarnas stora förtjusning. 😊

Värmen kom, och det var verkligen varmt i vår lägenhet. Så varmt att hjärnan smälte på Casper och alla hushållsregler, för jag hittade honom helt obrydd såhär en dag. Katterna är aldrig på borden annars (när vi är vakna).

Som varje sommar har jag jobbat på att äta min egen vikt i jordgubbar. Jag älskar jordgubbar, blåbär och smultron så löjligt mycket. Målet är att äta så mycket att jag tröttnar på det varje år.

nyföddfoto göteborg fotograf maria ekbladJag har fotat massor med härliga nyföddfotograferingar och familjefotograferingar. Det märks att det föds många i år, juni var verkligen fullt ös i studion och augusti och september blir nog ännu mer verkar det som. Här är gulliga Leona vars nyföddbilder jag bloggade för ett tag sedan.

Allt på vår balkong hade blivit så himla slitet och halvruttet, så en solig dag fick jag nog och gjorde om på balkongen. Ny trall, nya stolar, skrubbade rent bordet, köpte pelargoner, tomatplantor och somriga lyktor. Nu är det som att lägenheten har fått ett till rum!

gravidfotografering studio göteborg fotograf maria ekbladMassor med härliga gravidfotograferingar har jag också fotat i studion. Här är en behind the scenes-bild från fina Sofia session. Den grå klänningen är verkligen perfekt, den är one size och så fin på alla.


Sedan har det badats! Jag älskar verkligen att bada, vill göra det så mycket jag bara kan men samtidigt är jag också ganska rädd för djupt vatten. Bra kombo. Men jag tänker att i år kanske är året då jag lyckas träna bort det där?

fotograf maria ekblad göteborg

Och sen firade vi ju midsommar och det har ni ju redan sett.

fotograf maria ekblad

Sen kom min favorit Elin och hälsade på mig i studion! Elin fotar exakt samma saker som jag, men finns i Jönköping. Vi blev vänner via facebook i november när hon var med i min podcast Fotopodden, och sedan dess har vi spammat varandra på messenger varje dag, om foto, ramar, företagande och allt annat. Elin är fantastisk både på ljus och egenföretagande och jag är så glad att vi har blivit vänner. Så glad att jag tog en printscreen från klippet till min youtubevideo där hon ser bra ut och jag ser märklig ut. Är inte det bra vänskap, så säg. Om du bor i Jönköping, boka henne!

fotograf maria ekbladOch sen till sist har vi nu de sista dagarna i juni varit och kollat på ett underbart hus, som vi budade på. Det hade inte sjöutsikt som här, bilden är från mina föräldrars brygga när vi var ute och diskuterade besiktningsprotokoll och annat, men det låg med sjöutsikt och en superfin tomt och var allmänt drömmigt. MEN, det steg över 2 miljoner i budgivningen, så vi la oss halvvägs. Vi visste nästan att det skulle vara så, så vi blev inte så ledsna men det hade ju varit kul. Men, vi får fortsätta hålla utkik och spara pengar så kommer vi kunna hitta något vi gillar och kan köpa framöver när det inte är lika galet. Vi har ju det redan så bra där vi bor.

Det var juni 2021. I juli väntar slutspurt innan semestern, sedan djupdyk i sommarfeeling med massor med vila och roliga saker. Längtar! 😍