diary.

Katastrofvecka för tekniken

Katastrofvecka för tekniken

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgAlltså vilken SKITVECKA rent ut sagt, teknikmässigt. Webbhotellet som har min hemsida har haft driftstörningar i fem dagar. Så jag antar att ni som har försökt gå in på hemsidan har märkt att det inte har gått. Dels har det blivit error eller så har det tagit två minuter att bara komma in på sidan. Så otroligt frustrerande, sådant kan verkligen göra mig galen. Nu får inget mer hända med min hemsida, jag är nästan traumatiserad av alla hackerattacker och krångligheter som har varit under våren.

Sedan har min ritplatta ballat ur helt också, och det är mitt främsta verktyg för redigering. Så jag har inte varit så nöjd denna rent teknikmässigt. Men det har varit en ganska fin vecka ändå, för jag har pysslat med mitt stora projekt som jag kommer berätta mer om snart, och fotat mysiga bebisar såklart. Idag ska det bli 27 grader i Göteborg, så vi ska nog fly stan på något sätt på nån utflykt, för vår lägenhet blir outhärdlig en sådan dag. :)

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås