diary.

Klänningar och blomsterkransar

Klänningar och blomsterkransar

Hej internet! Ni som följt min gamla blogg via bloglovin kanske märkt att ni har blivit flyttade hit. Jag har bestämt att jag ska sluta blogga på min fotoblogg, Dreams of, och bara fortsätta här. Dels för att det blir för mycket att hålla igång två sidor samtidigt och för att jag är väldigt peppad på min hemsida. Jag har ju lagt ner så mycket tid och kärlek på den under våren så nu känns det bara fint att hänga här så mycket som möjligt. Vill någon ny läsare följa bloggen med bloglovin kan ni göra det här. :D

Jag tänkte också visa lite två superfina klänningar och en liten blomsterkrans jag har köpt för att använda på framtida gravid- och nyföddfotograferingar. Tror det kommer bli så himla fint. Är speciellt peppad på att prova den grå-beiga klänningen. Nu är det tacomys och Terminator 2 som gäller för resten av kvällen (jag och David kollar igenom massor med gamla filmer som jag har missat). Hoppas ni får en fin helg med mycket sol!

Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

20 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås