diary.

Life update

Life update

Det känns som allting rullar på så himla fort, så jag tänkte jag skulle skriva en liten uppdatering om läget. Så sjukt att det redan är mitten på september!? Det är bara några månader kvar av 2017, och jag som precis har vant mig vid att skriva det.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag håller på att göra en del förändringar, vilket kanske mest är för mig privat och i företaget och som inte märks så mycket utåt. Men jag är väldigt glad, för i slutet av oktober kommer jag att gå ner i tid för att jag ska ha mer tid över till att jobba med företaget. Det ska bli så skönt, jag har velat göra det länge men har inte haft möjlighet på grund av situationen på min andra arbetsplats men nu blir det äntligen av. :D Jag ser fram emot det så mycket för att jag vill ha mer tid till att ta bokningar och ge ännu bättre service till er som redan är mina kunder, men det ska också bli ljuvligt att få lite mer balans i livet.

Jag håller även på att arbeta mer med min podcast, Fotopodden. Nu har jag börjat arbeta med den på allvar och kan på riktigt kalla mig för fotograf och influencer. Det är så roligt för de företag som jag har börjat arbeta med känns jättebra för mina lyssnare och tillsammans kommer vi kunna erbjuda riktigt bra grejer till andra fotografer.

Jag har för första gången i mitt liv börjat tycka om att det blir höst! Det känns lite som en identitetskris haha. Jag har alltid tyckt det känns jobbigt med mörker och kylan men i år ser jag fram emot kalla höstdagar med sprakande löv och blå himmel. Jag tycker det är skönt att kunna fotografera gravidbilder i superfint ljus vid 19 istället för 23 och jag har en hel del stickade tröjor jag ska ta ner från vinden. Det känns väldigt skönt att känna så istället för att tycka det är jobbigt att det blir mörkare och sörja sommaren.

Till sist har vi även gjort om hemma. Vi var utan kök i två veckor när det renoverades och bodde halvt hos oss, halvt hemma hos mina föräldrar. Det blev så fint och jag är jätteglad för det, men det sliter ju på en att inte bo där man brukar, ha alla sina saker utspridda och att allt är lite halvt kaos. Och sen har vi behövt storstäda i flera omgångar för det är ju byggdamm överallt. Verkligen inget att klaga över, (jag vill inte ens kalla det ett i-landsproblem) men det har gått åt mycket energi. Men nu är allt nästan klart, superfint och vi bor hemma igen!

Hoppas allt är bra med er och att hösten is treating you well. :*

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås