diary.

Man ångrar bara bilderna man inte fotar

Man ångrar bara bilderna man inte fotar

Ska jag berätta en sak som otroligt många i studion säger till mig? Det är att man ångrar att man inte fotade tidigare eller fler gånger. Det kan vara att man ångrar att man inte gjorde nyföddfotografering med första barnet, när man kommer med andra eller tredje. Eller att man inte tog några professionella gravidbilder alls nu när magen är borta. Det är många som berättar att de önskar de hade ettårsbilder på sina barn nu när de har vuxit så mycket, och framförallt bilder på hela familjen tillsammans.

”Man ångrar bara bilderna man inte fotat” är ett citat jag verkligen skriver under på. För visst, det kostar en del att gå till en fotograf men det är också den enda investeringen som växer med tiden. Bilder tillsammans blir ju ovärderliga, och de pengarna man lägger på en fotografering får man ju tillbaka i form av minnen, till skillnad mot en ny iPhone varje år eller en soffa.

Och ens nära och kära förtjänar mer än gryniga bilder med mobilen. Tro mig, en av mina sista bilder med en av mina älskade släktingar är en suddig snapchatbild med ett filter, men jag har sparat den bilden tillsammans med de andra, för den är det sista jag har. Men, jag är otrolig tacksam för alla de andra bilderna jag tog med systemkameran innan. ❤️

Så missa inte boka fotografering i höst och skapa något ovärderligt för din familj. Kom, det blir kul!
familjefotografering goteborg; barnfotografering goteborg; fotograf maria ekblad

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås