diary.

Mina drömmar om framtiden i företaget

Mina drömmar om framtiden i företaget

Jag kände för att skriva ett inlägg om mina drömmar om vad som kan hända i mitt företag, för det upptar så mycket av min tankeverksamhet.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Om jag får drömma om framtiden så finns det så himla mycket som jag vill göra. Det finns dock två riktigt stors saker som jag drömmer om om man tänker längre fram i tiden. Det ena är att jag skulle vilja ha en större studio. Jag älskar min lokal och har ju nyss byggt om köket, så jag planerar inte byta inom det närmsta, men det hade varit så roligt att ha ett större ställe med fler rum (och kanske en dusch). Det hade varit toppen för då hade jag kunnat ha ramverkstaden i ett rum ett rum för att prova gravidklänningar och planera gravidfotograferingarna i, ett för att fota nyfödda bebisar i och ett rum för bildvisning. Ett fint badrum och massor med förvaring. Och nästa lokal vill jag gärna ska vara ljusare, för jag tycker min är liiiiite för mörk ibland för att filma youtubeklipp i. 😊

Och den andra grejen jag drömmer om är att ha en eller två anställda som jobbar med mig i denna stora studio. Att driva ett eget företag är så kul men ibland hade det varit roligt med en till kollega som är lika nördig med det som jag är, som man kan dela framgångar och funderingar ihop med. Det hade varit så roligt att tillsammans kunna fotografera och filma mer med hjälp av en assistent och jag hade kunnat effektivisera så mycket av arbetet som kanske inte syns utåt om vi hade varit fler.

Men än så länge så är det här bara funderingar, men man ska ju uttala sina drömmar högt (eller blogga om dem) tänker jag. 😉

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås