diary.

Mitt i högsäsongen

Mitt i högsäsongen

Goddag mitt i högsäsongskaoset! Augusti och september är verkligen mina mest bokade månader varje år, och igår hade jag en stor dag med leveransbonanza i studion. Det känns så härligt, dels för det är så kul att se alla reaktioner från mina fina kunder men också för att det är alltid skönt att beta av saker.

Jag ska nämligen vara ledig en vecka från och med torsdag, för att ladda batterierna lite mitt i högsäsongen. Det ska superskönt. Det är ju alltid lurigt som egenföretagare, man får hänga med i svängarna och jobba lite extra när det är mycket, för man vet att det kommer snäppet lugnare perioder också. Men förra året så gick det aldrig ”ner” med bokningar efter september som jag trodde, utan det höll i sig till januari, så därför känns det bra med en liten paus mitt i så jag är uppladdad inför julleveranser och allt!

På tal om jul så håller jag på att planera en jätteroligt sak (hint hint, julkort) som man kommer kunna boka inom kort. Jag väntar bara på en sak som jag har beställt. Jag kan redan nu säga att platserna till detta kommer att släppas allra först till kunderna på min maillista, så om ni inte redan är med där kan ni signa upp er här! http://www.mariaekblad.se/ga-med-i-min-maillista/

Då får ni också massor med bra tips om föräldralivet, bebisar och fotografering för nybörjare!

nyföddfotografering i göteborgnyföddfotografering i göteborg

Min David fick hänga med i studion häromdagen och hjälpa mig att packa leveranser. Jag kan säga att jag är glad för hjälpen, men jag gör snyggare inslagningar. 😉

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås