diary.

My current obsession

My current obsession

Jag har ju alltid varit en pysslig person, så jag har alltid gillat att sticka och virka. Men jag är ju också en konstnärlig själ… vilket innebär att jag är bra på att börja på pysselprojekt och sedan aldrig avsluta dem. Sedan blir det ofta inte så fint och därför har jag ändå köpt vantar och sånt på vanliga klädaffärer. Men därför är jag så glad för nyföddfotandet, för det har lett till att jag har börjat sticka jättemycket. Nyföddmössor, små byxor och wraps. Jag har inte varit så duktig men nu har jag upptäckt att det finns massor med bra tutorials på youtube.

Att gå in i en garnaffär, gå och känna på garner, välja färger är ju som att gå in i en stor godisaffär. Jag älskar det. Och nu börjar mina små mössor bli riktigt fina efter jag lärt mig ordentligt och när jag har syfte med det så stickar jag också klart sakerna. Ih jag är helt besatt haha!. Längtar efter mina inbokade nyföddfotograferingar och prova mina små kreationer. :)
Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås