barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad
   diary.

När ska man boka fotografering?

barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

När ska man boka fotografering?

Det är många som frågar mig när man ska boka sin fotografering, så det tänkte jag att vi skulle prata om här! Det är nämligen så trevligt att jag har bokningar redan nu för både halvårsfotograferingar och ettårsfotograferingar våren 2024 i kalendern från kunder som är tidigt ute så bokningen är öppen även om det är långt fram.

gravidfotografering alingsås fotograf maria ekblad gravidbilder gravidklänning studio

Gravidfotografering i närheten av Göteborg

Till mina blivande mammor brukar jag rekommendera att man har varit på RUL (rutinuldraljudet) och så kan vi boka in en fotografering några veckor fram. De flesta brukar fotograferas mellan vecka 25-35 om man mår bra, så hinner vi färdigt med bilderna till bebisen är här.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering i studion

Nyföddfotografering brukar jag rekommendera att man bokar in ungefär samtidigt. För er som vill göra båda fotograferingarna har jag även ett paket som heter Bebisens första år som innehåller en halvårsfotografering eller en ettårsfotografering också. Men oavsett så är det fritt fram att boka när det passar en. Datumet är preliminärt och anpassas om bebisen är tidig eller sen. Vissa väljer att vänta till bebisen är här och jag kan absolut förstå det, men då kan det vara svårare att få till en tid i kalendern. Dock brukar jag ofta vilja ta emot alla så man kan chansa, med risk för att det är fullbokat.

barnfotografering göteborg fotograf Maria Ekblad

Barnfotogafering och ettårsfoto

Barnfotograferingar, halvårsfotografering och ettårsfotografering kan man boka så fort man vet att man vill göra det! Jag har som sagt redan fotograferingar för 2024 bokade nu, så det är bara att skicka iväg en förfrågan via hemsidan.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås