diary.

Ni har väl inte missat min maillista?

Ni har väl inte missat min maillista?

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

För ett tag sedan så tog jag tag i min maillista på allvar. Jag började med detta för flera år sedan, men som med så mycket annat så blev det inte av ordentligt, för jag hann inte med. Men i och med att jag träffar fler och fler kunder så vill jag fortsätta hålla kontakten med er. Och dels använder ju inte alla sociala medier, och dels är jag inte supernöjd med facebook sedan de har bannat min hemsidan efter att den har blivit hackad. Det är ju ett tydligt exempel på att sociala medier ägs av någon annan, och jag vill inte att ett annat företag ska bestämma om vi kan hålla kontakten eller inte.

När jag förklarade för min sambo att jag skulle starta en maillista, så lyfte han på ögonbrynen. Han brukar vara väldigt peppande med mina andra idéer, men den här gången var han skeptisk, och jag förstår honom. För när man hör ordet nyhetsbrev eller maillista, så tänker man ju direkt på tråkiga reklammail och spam. Men, min maillista innehåller något helt annat. Hittills har jag mailat ut:

» Min berättelse om hur jag blev av med alla mina bilder, och hur man kan göra för att undvika detta

» Mina bästa tips på hur du kan framkalla dina bilder för finast resultat

» En av mina favoritplatser under våren, som nog många missar i Göteborg

» Fem lätta fototips man kan börja använda direkt

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Sedan så handlar ju maillistan om att vi ska hålla kontakt, så om jag någon gång har ett specialerbjudande eller något spännande att berätta, då kommer ni som är med på maillistan att få reda på det allra först! Oavsett om du har varit kund hos mig eller funderar på att bli det, om du tycker om att fota lite med mobilen eller fotar med en systemkamera, så är maillistan för dig. Jag kommer inte att spamma dig, utan hanterar dina uppgifter med varsamhet.

Gå med här!

  Ditt för- och efternamn:

  Din epost:

  Maillista för kunderMaillista för fotografer

  Vad heter Sveriges huvudstad? (För att bevisa du inte är en robot)

  yours truly

  I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

  barnfotografering i alingsås