diary.

Nu behöver jag er hjälp

Nu behöver jag er hjälp

Som ni kanske minns så hackades min hemsida i våras, och efter det har Facebook blockerat den eftersom sidan dirigerades om till en annan sida. Det var alltså så att när man gick in på min hemsida skickades man vidare till en annan sida som inte alls har med mig eller mitt företag att göra. Facebook äger ju Instagram, så min hemsida är även blockerad där. Det innebär att det inte går att skriva in min hemideadress, länka till hemsidan eller skriva några av mina mailadresser på Facebook eller Instagram för det klassas som olämpligt innehåll. Jag har felanmält detta hur många gånger som helst på Facebook, men de lägger ner ärendet hela tiden med ett standardmeddelande ”tack för din feedback.” Det här är verkligen jättefrustreande, eftersom jag använder min hemsida hela tiden och inte kan länka saker till mina kunder. Hemsidan är ju återställd sedan länge, så det finns ju inget som gör att den borde vara blockerad.

Jag har hört på flera ställen att om många personer går in på Facebook och felanmäler samma sak, så kan det få genomslagskraft. Och det är därför jag tänkte be er att hjälpa mig, för då kanske Facebook äntligen kan lyssna och ta bort spärren för min hemsida. För att hjälpa mig, gå in på Facebook på datorn och skriv ”www.maria ekblad.se” i ett meddelande till någon på messenger. Ni kommer då få ett meddelande om att det inte går att skicka det ni har skrivit, och då kan man sedan välja att rapportera att det inte borde vara spärrat. Man får skriva en kort motivering varför. Jag hade verkligen blivit evigt tacksam om ni ville hjälpa mig. 💗 Tack på förhand!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås