diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Adrian

Nyföddfotografering i Göteborg » Adrian

Adrian kom till min studio med sina föräldrar för några veckor sedan, och han var 10 dagar när vi fotograferade hans nyföddbilder. Jag tycker alla bebisar är supergulliga men jag smälte lite extra för honom, jag hade nästan kunnat ta med mig honom hem.

Under fotograferingen invigde jag mitt nya fotogolv i studion och även min blixt. Jag har övergått helt till studioblixt nu när det gäller nyföddfotograferingar. Och för er som undrar, så trivs bebisarna lika bra med blixt som naturligt ljus. Blixten studsas i ett stort paraply, så den riktas aldrig direkt mot bebisen och det blir superfint mjukt ljus. Titta bara på ögonfransarna vad skarpt och fint det blir! :)
Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

8 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås