diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Adrian

Nyföddfotografering i Göteborg » Adrian

Jag träffade Adrian och hans familj för några veckor sedan för hans nyföddfotografering. Adrian hade redan hunnit bli två månader innan vi fotograferade, och hans familj önskade att få poserade nyföddbilder, gärna på mage. Det kan vara svårare att posera större bebisar, dels för de är vakna större del av tiden än helt nyfödda och dels för de ofta har hunnit växa en del, och inte går att kura ihop på samma sätt längre. Så vi sa i början av fotograferingen att vi får se vad Adrian säger. Bebisen är ju den som bestämmer i slutändan. 😉

I början av fotograferingen var Adrian helt vaken. Vi fotograferade och Adrian hade så stora mörka ögon, så det blev så fint. Det roliga med lite större bebisar är ju att de har börjat fästa blicken på ett helt annat sätt.

Sedan fotograferade vi Adrian i min lilla träsäng, tillsammans med hans storasyster Adele.

Och i slutet av fotograferingen, så somnade han tillslut. Och då passade vi på att ta några sista bilder, och jag lyckades även ta en bild med bum up-pose, alltså på mage. Det var så himla roligt, för det var verkligen inte säkert att den bilden skulle gå att göra, så jag blev jätteglad.

Vad säger ni, ska jag börja nischa mig mot tvåmånaders-bebisar kanske? 😉

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås