diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Arvid

Nyföddfotografering i Göteborg » Arvid

Här har ni lilla fina Arvid, som jag fotograferade ganska snart efter gravidfotograferingen som jag bloggade med Gabriella och Christoffer. Jag tycker det grönblåa temat passade så bra till Arvids färger, och det var roligt att han både sov och var vaken på nyföddfotograferingen, så fick vi både poserade bilder men också bilder där vi kan se hans stora mörka ögon. Jag fotograferade hans storebror för cirka två år sedan, och det är så kul att se bilder från bådas fotograferingar. Då använde vi mycket beige istället. Gabriella och Christoffer har två tavlor från sin gravidfotografering och nyföddfotografering när Sixten kom, så den här gången valde de att göra två matchande tavlor från Arvids fotograferingar med likadana ramar. Det blev så fint och nu är ju fotoväggen verkligen komplett!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nedanför ni se bilder från Sixtens nyföddfotografering. Det var roligt att fotografera Arvid i samma poser, för jag tycker det är fint med liknande bilder på syskon, även om bilderna skiljer sig en del med hur de ligger och med färgerna. Då kan man ju tydligt se likheter och olikheter mellan syskon.

Nyföddfotografering i Göteborg Fotograf Maria ekblad

Nyföddfotografering i Göteborg Fotograf Maria ekblad

Väntar ni barn i sommar eller i vår och vill ha ovärderliga bilder från denna speciella tiden i livet? Jag har fortfarande luckor kvar för både gravidfotografering och nyföddfotografering. De flesta bokar cirka 2-3 månader innan bfdatumet, så skicka in er förfrågan snarast! Jag ser fram emot att höra från er. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås