diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Dylan

Nyföddfotografering i Göteborg » Dylan

Jag fotograferade Dylans nyföddbilder för några veckor sedan. Dylan var bara några få dagar och var både vaken och sov på sin fotografering. Som ni ser fotograferade vi även bilder tillsammans med Minoo, hans mamma. Efter fotograferingen så valde de en stor modul med konstplattor, det vill säga mina trätavlor utan ram med vit kant. Den stora tavlan är 30 x 63 cm, och de två mindre är 30 x 30 cm. Visst blev det fint tillsammans? 😍 Jag älskar när mina kunder väljer lite större tavlor, för jag vet att många tavlor kan se mindre ut i ett hem med alla möbler. Modulerna med konstplattor är perfekt när man inte kan välja ut en favoritbild, utan vill matcha flera tillsammans!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås