diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Havanna

Nyföddfotografering i Göteborg » Havanna

Ni som har sett videon där jag och mina följare gemensamt skapar den perfekta nyföddbilden kanske känner igen den översta bilden, men jag hade fler favoriter från Havannas nyföddfotografering, så jag kan inte låta bli att blogga lite fler. 😍

Havanna och hennes mamma Ida kom till min studio i Göteborg, och alla värmefläktar var redan igång och kameran laddad. Havanna sov mycket under fotograferingen och när hon vaknade till lite så hjälpte hennes mammas fasta hand att få henne att somna om.

Har ni sett vad mycket hår hon har för att vara blond? Så himla gulligt tycker jag. Som en liten maskrosboll. 💗

nyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering fotograf maria ekbladnyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering fotograf maria ekbladnyföddfotograf i göteborg nyföddfotografering fotograf maria ekblad

Tiderna innan min semester börjar gå åt, så om ni har en liten nyfödd hemma eller väntar bebis under sommaren och vill ha ljuvliga bilder från den allra första tiden så är det hög tid att boka nu. 🙌🏻 Ni kan läsa mer om mina nyföddfotograferingar och skicka er förfrågan här! 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås