diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Hjalmar

Nyföddfotografering i Göteborg » Hjalmar

Idag är det lilla Hjalmars nyföddfotografering som jag vill dela med mig av. Han och hans storebror Sixten kom till studion för några veckor sedan. Vi fotograferade så himla snabbt och lätt. Det är inte alltid det är så roligt för en liten storebror att hänga i studion medans lillebror blir, men Sixten var så duktig. Vi fokuserade på syskonbilderna först och när de var klara tog vi enskilda porträtt på Hjalmar och sedan familjebilder. Det kan vara lite svårt att hålla sin helt nya lillebror så då kan man behöva hjälp av en liten liten kudde. ;)

Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio Nyföddfotografering i Göteborg fotograf maria ekblad syskonbilder studio

Vilken är din favorit? :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås