diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Ila

Nyföddfotografering i Göteborg » Ila

Här har vi en annan kund som också åkte långväga för att fotas hos mig! Gulliga Ila var nere och hälsade på sin mormor och morfar tillsammans med sin familj. Vanligtvis bor de i Stockholm men passade på att boka en nyföddfotografering när de ändå var i Göteborg. Som vanligt började vi först med inlindade bilder, för att sedan lätt kunna föra över henne till en liten träsäng jag har i studion. Bebisarna har det ju väldigt trångt i magen den sista tiden, så de trivs väldigt bra i att vara inlindade i gosiga filtar. Därför brukar jag alltid börja med det så de känner att det är tryggt och mysigt och så kan man ”linda upp” dem mer och mer under fotograferingen. Efter det fotograferade vi även på min bean bag (som är en stor dyna) som jag har i studion, och även syskonbilder och familjebilder.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås