diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Lily-Rose

Nyföddfotografering i Göteborg » Lily-Rose

Här har ni fina Lily-Rose som jag fotograferade för några veckor sedan. Det var så roligt, för jag och hennes mamma Parastoo har pluggat ihop ett tag på universitet (och till och med gjort ett grupparbete ihop om jag inte minns fel). Jag var inte helt säker på om det var dem för vi hade inte setts på flera år men när vi sågs i studion kunde vi pussla ihop bitarna och de var så roligt att ses igen.

Lily-Rose var så mysig att fotografera. Som ni ser fick vi både bilder där hon sov och även vakna bilder under nyföddfotograferingen. Även om jag älskar sovande bilder så märker jag alltid att vakna bilder slår an i föräldrarna, för alla väljer alltid ut någon med öppna ögon också. Bebisarna gör ju så gulliga miner.

Parastoos mamma var med på fotograferingen och valde ut hinken på bilden nedan som rekvisita! Visst blev det fint. 😍

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

nyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgnyföddfoto fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås