fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg
   diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Luna

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg » Luna

Här kommer bilderna från Lunas nyföddfotografering i studion. En supergullig bebis jag träffade i början av året! Jag brukar vanligtvis fotografera bebisarnas nyföddbilder när de är cirka 2-3 veckor, men ibland hinner föräldrarna inte boka i förväg, och då får jag anpassa fotograferingen lite. Man kan alltid få jättefina bilder på sin bebis, så jag tycker absolut inte man ska känna att det är för sent att fotografera nyföddbilder även om det gått lite tid. Den stora skillnaden är att bebisarna är mer vakna oftast, och kanske sträcker lite mer på sig, så man kanske inte kan posera dem på alla sätt som när de precis kom ut ur magen. Men, å andra sidan får man massor med fina bilder med stora vakna ögon.

Luna var en dröm att fotografera, och somnade en stund under fotograferingen också. Vi gjorde färgtema med vitt, lila och rosa under fotograferingen. Lila blev min favorit. Jag har inte använt det så mycket i studion tidigare men har börjat tycka om det mer och mer!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Du kan läsa mer och boka din egen nyföddfotografering här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås