NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Mehdi

Nyföddfotografering i Göteborg » Mehdi

Ni kanske såg min video med behind the scenes från Mehdis nyföddfotografering? Här är några fler av mina favoriter. Jag älskar alla bilderna från denna nyföddfotograferingen. Allt från stolta lilla storasysters blick, till fina familjebilder, hans långa ögonfransar och härliga miner på vakenbilderna. Familjen valde att göra en superfin kollagetavla med 6 av bilderna i en vit vintageram med silverstänk. Det kommer bli så fint, jag längtar efter att se den färdig. Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg nyföddfotograferingFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg nyföddfotograferingFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg nyföddfotograferingFotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg nyföddfotografering

Hösten blir mer och mer uppbokad och jag har några få tider kvar i oktober, november och december. Jag vill verkligen inte säga nej till förfrågningar, så glöm inte att boka redan under graviditeten. Jag får jättemycket mail med bebisar som redan är födda och tyvärr så är jag ofta uppbokad flera veckor framåt. Så skicka en förfrågan redan nu om ni är intresserade, så ni kan få julklappar med bilder det finaste ni har.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad