NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg » Mellina

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg » Mellina

Här har ni bilderna från Mellinas nyföddfotografering. 😍 Rosa och grått är verkligen en populär kombination, och jag tycker det blir så fint! Speciellt för er som kanske inte vill ha för mycket rosa, men ändå lite detaljer, vilket många efterfrågar. Mellina var bara några dagar när vi fotograferade henne, och hon log sig igenom nästan hela nyföddfotograferingen. Hon är nog den bebis som fyrat av flest leenden av alla jag har träffat.

Som ni ser fotograferade vi bilder på min bean bag, familjebilder, och vi hann även ta några i rekvisita och på min fluffiga ullmatta. Vid familjebilderna så gjorde vi först en mer tidlös wrap, det vill säga hon är inlindad i en av mina sjalar, och så hade även hennes föräldrar med sig en fin klänning som de gärna ville ha med på bild också. Det som kan vara lite svårt med kläder till nyfödda är att de lätt kan vara för stora, eller synas lite dåligt på bild beroende på hur man håller bebisen, men denna klänningen passade ju jättebra och vi fick till en fin familjebild där även rosetten på klänningen syntes!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Om ni vill se behind the scenes från när jag gör tavlan till Mellinas föräldrar, så kan ni se det i början på den här videon! 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad