bebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekblad
   diary.

Nyföddfotografering i Göteborg » Mileyah

bebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekblad

Nyföddfotografering i Göteborg » Mileyah

Ännu en LJUVLIG nyföddfotografering som jag har längtat efter att visa er. Petra mailade mig för ett tag sedan efter att hon hade sett sin granne fotografera sina nyföddbilder och syskonbilder hos mig, och ville boka in en fotografering. Sagt och gjort, och jag träffade familjen i studion i Högsbo, Göteborg. Vi började som vanligt med syskonbilderna (för de är bra att få ”avklarade” när alla är på bra humör. 😉) Som ni ser så fotograferade vi på min fluffiga matta, vilket är den lite lättare sortens syskonbilder men kunde även ta syskonbilder i rekvisita. Och jag har redigerat bort en stöttande hand på hinkbilden, så bebisens huvud har stöd hela tiden.

Sedan fotograferade vi enskilda bilder på Mileyah och använder massor av olika rekvisita. Det är så roligt när bebisarna sover djupt och man kan pyssla på i sin egen takt. Den lilla kudden på bilden sydde jag själv i somras när jag pysslade med lite rekvisita, och visst blev det fint. 😍 Sedan till sist så tog vi även familjebilder!

bebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekbladbebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekbladbebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekbladbebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekblad

bebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekbladbebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekbladbebisfotografeirng nyföddfotografering göteborg syskonbilder fotograf maria ekblad
Vilken är din favorit? 💗

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås