NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Nyföddfotografering i Göteborg » Tvillingar

Äntligen kan jag visa er bilderna från denna fina nyföddfotograferingen med tvillingar. Jag träffade Ava, Nila och Tara och deras föräldrar för Tara och Nilas nyföddfotografering för några veckor sedan. Det är verkligen speciellt att fotografera tvillingar. Det krävs mycket koncentration för att fotografera en bebis, då det är mycket småsaker att hålla i huvudet för att skapa den perfekta nyföddbilden. Med tvillingar är det dubbelt upp med små händer och fötter och ansikten som ska ha bra vinklar och ljus. Men alla tjejerna var så lätt att fotografera och vi hann med både syskonbilder, enskilda bilder, bilder tillsammans och familjebilder. Ava var så himla gullig och hjälpsam under fotograferingen. Hon var så stolt över att ha blivit storasyster. Mitt hjärta smälte verkligen.

Fotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria EKblad tvillingar Nyföddfotografering i Göteborgnyföddfotogafering i göteborg fotograf maria ekblad tvillingar

Förutom digitala bilder så beställde familjen en inramning av deras (och min!) favoritbild. Det blev så fint med silverramen till denna bilden tycker jag. Tavlan är handgjord av mig i min ramverkstad i studion i Göteborg och kommer vara så värdefull för tjejerna när de är vuxna och kanske får egna barn. :)