NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Redigerings- och fixardag idag

Redigerings- och fixardag idag

Mina veckodagar är ofta fotodagar, eller redigeringsdagar. Veckan har börjat med två nyföddfotograferingar och en bildvisning, så idag har jag en sådan dag då jag fixar med allt ”bakom” i företaget. Redigerar bilder, filmar till min youtubekanal, gör tavlor, fixar med bokföringen och gör färdigt leveranser med tavlor och fotoalbum.

Idag ska jag åka och hämta nya broschyrer hos mitt tryckeri, och det är alltid lika roligt att se hur de blev. Jag uppdaterar ju både informationen och prislistan lite då och då, så nu var det dags för lite nytt. Jag ska också hänga upp den andra bakgrunden i studion som jag köpte häromdagen, och det är alltid lite trixigt. Allt hänger lite för högt för att jag ska nå, och det är samtidigt lite tungt så det är dumt att behöva stå på en pall. Men jag har ju lyckats förut utan att ramla ner, så det borde lösa sig. 😀  Sedan så är det redigering och fixande av leveranser resten av dagen. Även om fotografera och träffa kunder är det allra roligaste så tycker jag mina ”fixardagar” är ganska mysiga också. Jag lyssnar på massor med podcasts och ljudböcker, och det känns alltid så skönt när man får massor avbockat på att göra-listan. Och när allt är färdigt så är man redo för fler fotograferingar!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Behind the scenes från en av mina senaste nyföddfotograferingar. 💗

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad