nyföddfotograf göteborg bebisfotografering nyföddbilder fotgoraf maria ekblad högsbo frölunda askim
   diary.

Tavel-görar-dag i studion » Nyföddfotografering i Göteborg

nyföddfotograf göteborg bebisfotografering nyföddbilder fotgoraf maria ekblad högsbo frölunda askim

Tavel-görar-dag i studion » Nyföddfotografering i Göteborg

Hej godingar! Hur har ni det? Igår hade jag en stor tavel-görar-dag i studion, och många tyckte det var roligt att se det på min instagram story, så jag tänkte att jag skulle visa er här också.

Dagen började med ett spännande möte om en rolig grej gällande företaget, (wow, nu känner jag mig som en riktig bloggare 😉) och sen åkte jag till studion. 12.00 skulle det komma en person och kika på en ventil. Jag väntade och väntade och 13.40 hade det fortfarande inte kommit någon så då smet jag ut och åt lunch. Efter det var det dags för printandet!

Jag har ju en arbetshörna i min studio, eftersom jag gör 95% av alla mina leveranser själv. Så nästan allt man kan köpa hos mig är lokalproducerat direkt från studion i Göteborg. 😉 nyföddfotograf göteborg nyföddfotografering bebisfoto fotograf maria ekblad

Först så printas ju bilden på min storformatsskrivare. Efter det är det mycket pillande med att skära bort alla delar som inte ska vara med.

nyföddfotograf göteborg nyföddfotografering bebisfoto fotograf maria ekbladSedan så laminerar jag bilderna, och det gör jag för att bilden ska ha ett UV-skydd istället för glas. Utan något skydd alls med enbart papper så blir bilderna blekta efter hand. Jag tycker att det matta laminatet är absolut finast, så jag kör det på alla mina inramningar och konstplattor. Det är alltså därför jag har den här otroligt fula maskinen i studion. Jag hade ju önskat den var snäppet snyggare, men icke. Men den är ju guld värd för alla fina saker man kan göra med den, så ska borde väl inte klaga.

nyföddfotograf göteborg bebisfotografering nyföddbilder fotgoraf maria ekblad högsbo frölunda askim

Efter lamineringen så skär jag igen bort allt överflödigt, och sedan monterar jag bilden. I det här fallet monteras bilden på en konstplatta, det vill säga en träskiva med en vit list på kanten. Om ni är nyfikna på det så kan ni se sådana i det här inlägget! Annars hade jag satt bilden på en bakplatta och sedan monterat den i ram. Sedan så är det färdig konst att hänga på väggen. 💕

Den här tavlan som jag har gjort på bilden är 63 x 30 cm, och den kommer att hänga tillsammans med två tavlor som är 30 x 30 cm. Tror det kommer bli så fint när det är färdigt.

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås