diary.

Vecka 10

Vecka 10

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Denna vecka började med en ISBANA utanför. Jag höll på att ramla ordentligt 4 gånger. Så sjukt halt!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Men sen kom vårväder och denna soldyrkaren blev så glad. Sjukt vad väderpåverkad jag är, det känns som hela livet är 100 gånger lättare bara det är blå himmel och sol. Gick omkring och njöt av fågelkvitter och torra trottoarer.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Plattångslockeri-äventyret fortsätter. Jag är ju supersuperallergisk mot kemikalier och tål bara ett schampoo, ett balsam och en tvål, men har nu hittat ett märke som både smink och lite hårprodukter funkar. Så i veckan har jag testat hårsprayen, och jag ser inte ut som ett levande sår än så länge. Det kanske verkar som en fjantig smågrej men för mig som inte kan använda några produkter alls annars så känns det skönt att kunna få lite styrhjälp på håret.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har varit och hälsat på den här godingen! Så mysigt varje gång och tiden går så fort. Jag är chockad över hur mycket hon har lärt sig mellan varje gång vi träffas. Om några veckor är det dags för ettårsbilder. :D

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har haft en gravidfotografering i det fina vädret! Eftersom jag är supernoga med ljuset i bilderna har jag flyttat fram flera fotograferingar nu när det har regnat så mycket. Jag är väldigt mån om att mina kunder ska få fina bilder och därför byter jag hellre dag om det är möjligt.

Och sist… och minst, min pussmun blommar! Det är så roligt för jag har drivit upp den som en liten stickling. Jag har verkligen inte gröna fingrar så det är alltid kul när det händer något. :D

Tips, funderingar och annat:

» Vårens och början av sommarens fotograferingstider börjar fyllas upp, så om ni väntar en liten bebis och vill fotografera gravid- och nyföddbilder är det hög tid att höra av sig. Ni kan läsa mer om och boka er nyföddfotografering här och gravidfotografering här.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås