NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 14

Vecka 14

Som sagt, förra veckan kantades ju verkligen av de hemska händelserna i Stockholm. Men lite annat har jag dokumenterat i min telefon, så här kommer det. Eftersom jag inte blev frisk vecka 13 utan blev sjukskriven en vecka till så har  jag haft en hel del saker att ta tag i.
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

På söndagen var vi iväg på ettårskalas och jag var glad att över huvud taget vara ute och ha lite energi. Men var helt slut efter kalaset, snacka om att man blir klen av två veckors förkyldning of doom.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Jag fick hem ett nytt fint fotogolv som jag blev kär i. :D

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Gabriella som jag ursprungligen har gått nyföddfotograferingskurser hos var och hälsade på min studio! Vi spelade in Fotopodden och smidde planer för framtiden. Så himla fint att träffas igen och så roligt att visa henne min studio. När vi träffades första gången så hade jag fotat en enda bebis. :)

I bakgrunden kan ni se hur det kan se ut när jag spelar in podcast. Vem har sagt att jag inte kan använda nyföddrekvisita till lite allt möjligt? ;)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Och sist men inte minst, så har jag fotat! Dels den här godingen som bara var 4 dagar vid sin nyföddfotografering (nästan rekord, 3 dagar är det yngsta jag har fotat) och sedan har jag fotograferat  tre fina blivande mammor på min favoritplats i Göteborg. Det har blåst alldels för mycket under vintern, så jag är glad att man kan vara vid havet. Och vårljuset är ju så härligt. :D

Tips, tankar och annat

» Senaste avsnittet av Fotopodden pratar jag och Matilda Christensen om att vara fotograf i 15 år. Det blev ett himla fint avsnitt tycker jag, och spännande med någon som har längre perspektiv. Prenumerera i er app om ni inte redan gör det! :D

» Johnossis nya skiva är så bra! Jag har inte lyssnat på dem på länge så det var roligt med lite nytt.

» Nu har jag bara några sidor kvar i sista boken i Vindens namn, och författaren har inte släppt något på hur många år som helst. Han är ju inte så gammal som vissa andra farbröder som borde skriva klart sina fantasyböcker innan de blir för gamla, men jag vill inte läsa ut den för jag vill inte vänta på nästa haha.

» Det är så fantastiskt att vara frisk! Alltså jag hade ju bara en vanlig förkyldning, men som slog hårt och var långdragen, men jag som är så van vid att göra mycket höll på att bli tokig där på slutet. Nu känns det som en sådan lyx att kunna ligga ner rakt i sängen utan att hosta som en tok.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad