diary.

Vecka 40

Vecka 40

Jag älskar ju som sagt Elin Keros blogg, och hon kör så smarta veckosammanfattningar varje vecka. Tanken är att det kan vara lite mindre kvalitét på bilderna, lite mobilbilder och mer blandat innehåll. Jag tycker det är perfekt, för jag har ganska många ögonblick som inte platser på bloggen annars. Vi får se om det blir varje vecka det här, eller så kanske det bara blir då och då. Oavsett känns det som en kul grej. Så nu kör vi en tillbakablick på min vecka 40. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Solen börjar gå ner så mycket tidigare nu. Jag är inte ett fan av mörker, men jag blir ändå glad av sånt här fint mjukt ljus är tillgängligt tidigare på kvällen.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Det märks verkligen att det har blivit kallare också, och eftersom jag är eksem-människa deluxe så har jag köpt ullvantar som jag kör med redan nu. Allt för att vara snäll mot händerna, enligt doctors orders. Men det blev ett pannband också. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

I tisdags var det ju kanelbullens dag, så jag och mina socionomkollegor gick till konditoriet och handlade på rasten.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Jag har köpt ett par vans! Jag är så himla glad för dem. Har velat köpa i flera år men aldrig fått tummen ur. Nu har jag något att varva mina höstkängor med och jag blir glad varje gång jag tittar ner.

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Och såhär spenderas de flesta kvällarna. Nerbäddad i soffan med filt och 1-2 odjur på mig. <3

Tips och tankar

Westworld borde ni kolla på om ni gillar fantasty/sci-fi och annat. HBO’s nya serie. Vi har bara sett två avsnitt men gudars skymning så spännande.

– Förra veckan var jag på bio och såg Miss Peregrins hem för besynnerliga barn. Jag älskar de böckerna och har sträckläst dem på Kanarieöarna, men blev så sjukt förbannad på filmen. Första 40% följde boken men de sista 60% var ett skämt. Okej att man kanske inte gör exakt samma men det här var verkligen att slakta hela berättelsen. Jag satt och längtade hem i biostolen för denna storyn var så icke-intressant och dålig. Sedan fattar jag inte hur författarna kunde gå med på det här, och vem de riktar sig till nu? För läskig för barn, för värdelös och töntig för vuxna.

6 svar

  1. Haha sen jag var gravid blir det alltid så konstigt att läsa inlägg med den här rubriken utan att det handlar om att personen är gravid i vecka 40 ;) Men mysigt att få ta del av vecka såhär och alltså sista bilden = <333

    1. Haha åh nej! Jag har inte tänkt så långt. Men jag har ju många gravida som läser på min hemsida så det kanske är bra med lite sökord som leder dem hit. :D

  2. Neeej vad trist att du tyckte som om filmen, jag ääälskade böckerna men tänkte dock vänta med att se filmen tills man kan hyra/låna den men den hade ju kunnat bli hur bra som helst.. Men filmerna brukar ju alltid vara så mycket sämre än böckerna.. :/

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås