diary.

Vecka 46

Vecka 46

Dags att sammanfatta en till vecka. November känns som en ganska långsam månad, mörkt och jul-grejerna har inte dragit igång än. Jag kurar ganska mycket hemma men vi kan titta på vad som har fångats på bild i iphonen och i lillkameran!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i Göteborg

I början av veckan hälsade jag på hemma hos mamma och pappa. Satt hypnotiserad framför brasan brevid katterna. Älskar kaminer, vill också ha en.

Jag var även och köpte tyg till en bolero (i fuskpäls) till mina gravidfotograferingar. Här mätte jag lite på mig själv och blev nöjd för det blev som jag hade tänkt mig. Den finns nu att välja bland mina gravidkläder som jag lånar ut till fotografering!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Alltså denna stegen… jag tog ned den från vinden för jag behövde ordna en grej och katterna blev hur glada som helst. Den kommer ursprungligen från mamma och pappas hus och vi har ju haft den i alla år när vi har målat och grejat. Jag fattar inte vad det är som de tycker så mycket om med den, de leker, de rullar och åmar sig på den. Det kan ju inte vara mamma och pappas katter, jag har ju haft den i 6 år sedan jag flyttade hemifrån. Men de älskar den i alla fall haha. Och jag lyckades fånga en gäsp på bild. :D <3

Fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I veckan har jag fotat tre små ljuvliga bebisar. Jag lägger upp lite behind the scenes på min Instagram story, ni får gärna följa mig där för mer live-uppdateringar.

Till sist var vi och såg Fantastiska vidunder-filmen och ja. Jag älskar allt J.K Rowling kommer göra, jag har älskar Harry Potter under hela min uppväxt. Men filmen var ju knappast en life changer. Så jag är lite besviken men är samtidigt glad att jag bara får hänga i det universumet lite till. Rös när första trollkarlsstriden började. Bilden är från en indisk resturang vi käkade på innan bion. :)

Tips, tankar och annat kul

» Jag försökte skriva ett blogginlägg med en önskelista, eftersom jag både fyller år och det är julafton snart, och jag tycker sådana är roliga att läsa. Men jag kom bara på tre saker. En stor stickad chunky filt från Fru Nordström, nya lakan, bra böcker, nån stickad tröja och ett par örhängen. Okej det var visst en del men kändes så futtigt. Jag antar det är ett vuxentecken, jag köper det jag själv vill ha nu för tiden typ.

» I veckan har jag verkligen tänkt på hur internet och fotandet har berikat mitt liv. Förutom att det nurmera är mitt jobb och världens bästa kreativa grej att göra så har jag lärt känna så många härliga personer genom det. I helgen träffade jag Anna-Maria som jag träffade på Santorini förra året. Hon var nere och hälsade på sin släkt i Göteborg och vi har inte setts på ett år, men chattar nästan varje dag. Fint det.

» Jag kan ju också avslöja att jag har börjat planera för ett nytt projekt… som än så länge är hemligt. Hoho, nu får jag känna mig som en äkta bloggare. ;) Jag kan säga att det är att gå ordentligt utanför min comfort zone, men jag tror det kommer bli toppen. Ni kommer få veta mer i mellandagarna eller efter nyår!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås