NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 50

Så var redan en vecka till slut!? Ich fattar nicht!
FotografMariaEkblad_nyfoddfotograf_Goteborg

Denna veckan har jag haft väldigt mycket att göra, för alla fina kunder ska kunna få sina leveranser av tavlor och fotoböcker innan jul. Så därför har det faktiskt mest sett ut såhär. En Lyra som försöker gosa litegrann och jag som har fixat och trixat vid datorn. :)

FotografMariaEkblad_nyfoddfotograf_Goteborg

Och nu är det bara några få dagar kvar till jul. Jag har ju inte gjort den här bilden, hittade den någonstans så har ingen källa till vem som lagt på texten men så fin. :)

Tips, tankar och annat roligt

» Som bilden ovan, om ni inte har sett Stranger things så gör det bara. Jag hade inte vågat se den själv för jag är rädd av mig, men håll nån i handen. Sedan har en ny säsong av The Affair börjat och den är verkligen så himla bra. Kan verkligen rekommendera den serien. Jag gillar och ogillar alla karaktärerna.

» Nu är alla gravid- och nyföddfotograferingar och bildvisningar gjorda för i år. Och även om jag tycker det är fantastiskt roligt så känns det som en stor avslappning börjar lägga sig över mig. Julefriden börjar infinna sig. Några få leveranser som ska ske i dagarna bara, sedan är det jullov. :)