diary.

Vecka 9

Vecka 9

Vad veckorna rullar på! Fick ett hjärnsläpp häromdagen och tänkte att mars var slut redan och fick lite panik hehe. Dags att kika på vad ekbladet har gjort denna veckan!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Stickmanin är igång igen.Denna gången till en speciell fotografering som ni snart kommer att få se mer av. :)

Jag har fått ordning på att locka håret med plattången! Sedan jag klippte mig har jag haft en tanke om att jag vill blanda in lockar i mitt vanliga vågiga hår, och har provat massor med olika saker, (bland annat en rund värmeborste för 800 kronor som var värdelös) men nu börjar jag få in rätta knycken!
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Haha min sambo tog den här på mig, classic soffmode. Jag klipper nästa avsnitt av Fotopodden och Casper håller mig sällis. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Vårtecken ute!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Och en behind the scenes som Johanna tog under nyföddfotograferingen med lilla dotter.

Tips, tankar och saker jag har tänkt på:

» Jag tycker det känns extra fint att mitt pysslande har börjat komma tillbaka i och med fotograferandet. Jag har alltid stickat, pysslat och sytt och sedan har jag tappat det ett tag. Jag blir också glad av att jag syr på farmors overlock, har mormors provdocka och massor med tråd, nålar och sådant från kommer från båda dem. Det känns så fint att saker som har använts länge och väl nu används igen, av en ny sy-toka. Äpplen faller inte så långt från träd tydligen. :)

» De senaste 2 veckorna har det knappt varit sol alls i Göteborg. Hela staden är insvept i en grå filt av dimma och regn. Kom igen nu solen, det är faktiskt en vårmånad nu.

» Sist men inte minst har jag släppt en stor nyhet inom företaget! Ni kan läsa mer på min facebooksida. :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås