diary.

Workshop i nyföddfotografering hos Gabriella Soutine

Workshop i nyföddfotografering hos Gabriella Soutine

Nyfödd Nyföddfotograf Göteborg Maria Ekblad

Jag har precis kommit hem från en workshop i nyföddfotografering hos Gabriella och det har varit två fantastiska dagar. Workshopen hölls i Gabriellas hus och jag bodde där i två nätter tillsammans med fyra andra fotografer, Linda som var assistent och Gabriella som höll workshopen. Jag tycker om att gå workshops för det finns så mycket spännande man kan lära sig och områden att utvecklas inom. Det är också så roligt att träffa andra fotografkollegor och se hur de arbetar.

Den första dagen fick vi fotografera 3 nyfödda bebisar mellan 5 och 10 dagar gamla i Gabriellas superfina studio. Jag lärde mig så sjukt mycket om posering, rekvisita och tips kring att hantera de små knytten för att fotograferingen ska vara på deras villkor. Det var så roligt att se Gabriella arbeta, för hon är så grym och inspirerande. Så nu är jag peppad mer än någonsin på mina kommande nyföddfotograferingar!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås