kuba havanna
   diary.

Kuba

kuba havanna

Hej bloggen! Nu är jag hemma från en helt fantastisk resa. Wow vad häftigt Kuba var att uppleva. Vi åkte runt i Havanna, Cien Fuegos, Trinidad, Santa Clara och avslutade resan på paradisön Santa Cayo Maria. Det var verkligen intressant och som alltid när jag reser, så är jag så glad för man lär sig så mycket. Jag tror det är superviktigt att bli medveten om hur andra människor lever och har det, för att få en större förståelse för världen. Av alla städer vi besökte var Havanna den mest färgsprakande och intressanta. Det var väldigt kul att resa länge med familjen och spendera mycket tid tillsammans. När är man annars två veckor i sträck med varandra liksom?

Jag har redan backat upp allt, redigerat bilder, gjort en vlogg och beställt en fotobok haha. Jag är faktiskt stolt att det är fixat, för jag vet ju hur det är. Det är så svårt att få det att bli av, att det var lika bra att ta tag i det direkt. Till och med jag som jobbar med det behöver ta ett krafttag när det gäller mina privata bilder. Men nu längtar jag så tills boken är här och vi kan bläddra i den, för det är verkligen en helt annan sak! Här får ni se några av mina favoriter.
Kuba havannakuba havannatips kubakuba capo santa maria

Och den första vloggen hittar ni såklart här! Där får ni hänga med mycket mer ingående och se ännu mer från resan. Del två kommer på måndag. Jag hade så mycket material så det blir flera delar.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås