diary.

Snaps från solen

Snaps från solen

Här har det varit tyst i några dagar och det beror på att jag och min sambo smet iväg en vecka till Kanarieöarna. Det var verkligen så skönt att bara ta det lugnt, slappa, sola och bada utan att tänka på någonting speciellt mer än man orkade gå och hämta lite chips i köket. Det är min släkt som har huset på Gran Canaria, och jag älskar verkligen att vara där. Det finns ju inte så mycket man ”borde” se eller göra som om man åker någon ny stans, och i september är havet varmt och superhärligt. LJUVLIG vecka. Här kommer ett gäng bilder, jag tog det ganska lugnt med kameran också. Men fångade grymma pokemon. ;)
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg Vulkanen på teneriffa från flygplansfönstret. Vår planet är allt bra vacker.
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg Det var lite lagon varmt i skuggan.
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg Glad, fräkning, lite bränd och med långa armar.
Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg Och en liten typisk turistbild från favvoresturangen. Vi beställde in sjukt stora grillspett, som jag alltid ville göra när jag var liten för det såg så festligt ut.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i GöteborgTack favvoön för den här gången. <3

4 svar

  1. Ibland är det väldigt skönt att komma tillbaka till ställen man redan har varit på och slipper alla de där måstena. Håller helt och hållet med dig!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås