NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Augusti genom bilder

Augusti genom bilder

Augusti är nog den månaden som har gått snabbast i år! Här kommer den genom snapshots.

fotograf Maria Ekblad bebisbilder

Vi försökte ju sälja lägenheten i juni, men på grund av att läget var så osäkert med räntorna och det kom massor med dåliga nyheter om bostadsmarknaden så backade de intresserade ur i sista sekund. Så i augusti fick vi knö in bebis och katter i bil och barnvagn igen medan mäklaren höll i visningar. Det var varmt som attan och vi alla smälte bort under tiden.

fotograf Maria Ekblad nyfoddfotografering Göteborg Alingsås

En dag var jag i studion i Göteborg för att fotografera min bebis och hennes kusin, och det kröp fram VÄRLDENS äckligaste och största spindel. Min svåger slängde ut den och jag hoppas den håller sig långt borta. Jag är inte så spindelrädd men jag har nog aldrig sett en så stor och vidrig förut.

fotograf Maria Ekblad barnfotograf barnfotografering Alingsås göteborg

Det fortsatte vara otroligt varmt och svettigt och jag försökte ta oss på barnvagnspromenader utan att vi båda skulle svimma. Svårt med värmen med en liten bebis tyckte jag.

fotograf Maria Ekblad göteborg

 Men tillslut kom regn och åska och det blev härligare i luften ett tag. Denna utsikten är en av sakerna jag kommer sakna från lägenheten i Göteborg.

Annars pågick flyttpackandet febrilt. Då hade vi ändå börjat redan i juni, men tydligen ägde vi otroligt mycket saker som behövde rensas. Vi hann samla på oss mycket på 10 år.

 Sista natten i lägenheten hörde man Håkan från fönstret. Det kändes ändå stämningsfullt. Och pirrigt att äntligen flytta.

fotografmariaekblad fotograf Alingsås

På tillträdesdagen åkte vi till radhuset och kollade till det och började flytta över saker. Här är första glaset cola på altanen någonsin. Vi var så otroligt glada och pepp!

fotograf Maria Ekblad Alingsås promenad barnvagn

Flytten gick över förväntan och nu har vi bott i Alingsås i två veckor. Det känns redan så otroligt bra och väldigt ”hemma”. Jag är så glad för alla fördelar som kommer med nya boendet, men också att ha promenadvägar som denna utanför huset istället för asfalt. Jag tror det kommer bli så bra för vår lilla familj. 😍 Jag har också letat efter ny studio här i Alingsås, och jag kommer berätta mer om det senare!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad